Стотици милиони за роднини и приятели е уредил  Цветан Цветанов

...
Стотици милиони за роднини и приятели е уредил  Цветан Цветанов
Коментари Харесай

Ексклузивно! Разследват Веско Маринов за корупция и пране на пари чрез дъщерята на бившата му жена!

Стотици милиони за родственици и другари е уредил  Цветан Цветанов за родственици и другари през десетте години в политиката. Разбира се един от най-облагодетелстваните е неговият другар Веселин Маринов. Освен с възнаграждения от участия в концерти на ГЕРБ, артистът се е облагодетелствал и с пари от страната, за което ще бъде разследван. 

Една от най-екзотичните бизнес линии на Цветанов, от която са насъбрани солидни пачки,  е обвързвана с естрадния трубадур. Дъщерята на някогашната другарка на Веселин Маринов се оказва притежател на компания, която стремително печели публични поръчки за изолираност на блокове и ремонтите им с милионите, отпуснати от държавния бюджет. Девойката се споделя Елизабет Мариус Урукова, а компанията й „ Строителство и саниране инженеринг консулт “, която има повече от 19 контракта с разнообразни общини. Повечето са от Благоевград, където ръководи близкият до Цветанов Атанас Камбитов, само че и в Кърджали, Пловдив, Казанлък, Карлово, Асеновград, Пазарджик, където кметовете са били лоялни към Цветан Цветанов.

Въпросната Елизабет Мариус Урукова е дъщеря на някогашната жена на Веско Маринов Цветанка и на първия ѝ брачен партньор Мариус Уруков.

След като стана ясно, че Цветанов напуща всички постове в партията и Народното събрание, Бойко Борисов изрече знаковата фраза „ Не желая към този момент Веско  Маринов да ми пее по концертите “. Според хора от ГЕРБ това е косвен намек, че с изключение на пари от възнаграждения за участия семейството на естрадната звезда се е облагодетелствала с пари от страната , написа „ Галерия “.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР